Cigarettes After Sex v hédonistické skladbě "Dark Vacay" vzpomínají na koncertování v Evropě a bývalou lásku

18.04.2024 12:39 - Kateřina Spacek | foto: Lindsey Blane

Cigarettes After Sex nedávno oslnivým singlem "Tejano Blue" ohlásili vydání svého třetího alba "X's", které vyjde 12. července. Nyní přicházejí s další novinkou, která nese název "Dark Vacay".

Písničku inspirovala hédonistická dobrodružství muzikantů na turné po Evropě, které zahrnovalo také pobíhání po Praze, opilost a závratě. Ale je také vzpomínkou na bývalou lásku frontmana formace Grega Gonzaleze. Americká dreampopová partička se i tentokrát uchýlila k romantickým a přitom syrovým tónům, které nabila nostalgickou dávkou emocí.

"Tato píseň je o románku, který jsem prožil před několika lety," svěřil se Gonzalez. "Jeli jsme na turné a měli jsme štěstí, že jsme se dostali na všechna ta úžasná místa. Zpočátku jsme se hlavně bavili, ale jak turné pokračovalo, všechno se začalo hroutit. A nakonec jsme se rozešli. Zůstalo mi jen přání, abychom nějak stihli vidět všechnu tu krásu kolem nás dřív, než bude pozdě," doplnil.

Tracklist desky "X's" obsahuje následující desatero (písní): X's, Tejano Blue, Silver Sable, Hideaway, Holding you, Holding me, Dark Vacay, Baby Blue Movie, Hot, Dreams From Bunker Hill, Ambien Slide.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY